Hava Durumu

Nilüfer'de hedef Avrupa

Vestel Venüs Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor İdari Menajeri Mehmet Başyolcu, oyunculardan, Elif Başaran, Birgül Güler ve Merve Tanıl, AS TV'de yayınlanan Spor Özel programına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de  hedef Avrupa

Mavi Beyazlılar'ın üç başarılı oyuncusu ve idari manajeri Sönmez Medya'ya çok özel açıklamalarda bulundu

İLK YARIDA HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Bursa temsilcilerinden birisi olan Nilüfer Belediyespor'un idari menajeri ve 3 oyuncusu Sönmez Medya'ya çok özel açıklamalarda bulundu.

Takımın hedeflerini ve ligin geride kalan ilk yarısını değerlendiren İdari Menajer Mehmet Başyolcu, "Bu yıl sezon başında koyduğumuz hedef Avrupa'ya gidebilmek. İlk yarı sonu için koyduğumuz hedef ise ilk sekize girmekti ve 7. olmayı başardık. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde geçiyor. Devre arasında 2 hazırlık maçı yaptık. Arkadaşlarımız kendi eksiklerini görüp ona göre çalışmalarına devam etti. İkinci yarıda da hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapıp ilk 5'e girerek Avrupa da mücadele etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TAKIM DA AİLE ORTAMI VAR

Nilüfer Belediyespor'un oyuncuları ve yönetimiyle tam bir aile gibi olduklarını belirten smaçör Elif Başaran, "Seyircilerimizi yanımızda görmek istiyoruz bizimle beraber bu aileyi genişletirlerse çok gurur verici olur" dedi. Şimdiye kadar oynadığı takımlar arasında en güzel ortamın Nilüfer'de olduğunu söyleyen Birgül Güler ise, "Herkes birbirini koruyor ve açığını kapatmaya çalışıyor. Bunu yakalamak oldukça zor" diye konuştu. Takımda birlik, düzen ve huzur'un çok önemli olduğunu dile getiren pasör Merve Tanıl, "Takımda şuan gerçekten çok iyi bir hava var. Sahaya çıkam herkes hedefin bilincinde. Çalışmaları da aynı ciddiyetle ve yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Başyolcu: Transfer düşünmüyoruz

Yönetim olarak yeni geldik, yeni yapılanmaya gittik, yeni arkadaşlarla anlaştık, transferler yaptık. Yeni bir takım kurduk ve bu takımı biz kurduk. Başkanımız Muhammet Aydın ve Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'de bize yardımcı oluyorlar. Şuan transfer düşünmüyoruz. Bu takım oturdu, arkadaşlarımıza güveniyoruz inşallah hep birlikte başarılı olacağız.

Elif Başaran: Takım olarak hedefimize odaklandık

Çoğu takıma göre daha yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Hem takım olarak hemde yönetim olarak hedefimize odaklandık ve bu yüzden de çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürdük. Hazırlık maçları bizim için çok iyi oldu herkes eksiklerini görme şansı buldu. Verilen emekler ve yapılan yatırımların karşılığını biz Avrupa oynayıp kupalar kazanıp karşılığını almak istiyoruz.

Birgül Güler: Yoğun bir süreç geride kaldı

Yoğun bir süreci geride bıraktık. Bazı hedeflere ulaşabilmek için çalışmalarımızı ara vermeden sürdürdük. Elimizden geldiğince saha içinde kendi takım oyunumuzu ve mücadelemizi vermek istiyoruz. Aldığımız bir puanın bile bizim için çok büyük önemi var. Bu yüzden bizim için 0.1 puan bile çok değerli, sezon sonunda bu daha iyi anlaşılıyor.

Merve Tanıl: Avrupa da başarılar kazanmak

Lige hazır olmak için çalışmalarımıza erken başladık ve daha fazla çalışabilme imkanı bulduk. İlk yarıdaki hedefimiz ilk 8 içinde bitirebilmekti ve 7. sırada tamamladık. Bursa'da iki takım olması çok güzel Bir şey hatta üç takım olsa çok daha iyi olur. Hedefimiz Nilüfer Belediyesi olarak Avrupa kupalarına katılıp başarılar kazanmak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.