Hava Durumu

Nilüfer'de pankart krizi ortalığı karıştırdı

Nilüfer’deki yeşil alanların korunması ve betonlaşmaya dikkat çekmek için ‘Dikkat! Mahallenizdeki çocuk parkları ve yeşil alanlar her an betonlaşabilir’ yazılı pankartlar asan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, pankartların Büyükşehir Belediyesi’ne ait arterlere asılmasına rağmen bir saat geçmeden Nilüfer Belediyesi tarafından toplatılmasına sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2013 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2013 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de pankart krizi ortalığı karıştırdı

Pankartların asılmasının ardından bir saat geçmeden parçalandığını ve toplatıldığını ifade eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, “Nilüfer Belediyesi’ne ait arterler olmamasına rağmen pankartların parçalanması ve toplatılması doğru bir davranış değil. Gittiğimiz mahalle ziyaretlerinde çocuk parkları ve yeşil alanları betonlaştıran Sayın Bozbey'e Nilüfer halkı, ‘Çocuklarımız nerede oynayacak?’ diye soruyor. Bu asılan pankartlar Nilüferlilerin sesidir. Bu sesin dalga dalga yayılması ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Toplatılan pankartların yerine yenisini asacaklarını, Nilüfer’deki betonlaşmanın ört bas edilemeyeceğini vurgulayan Yıldız, “Halkı bilinçlendirmek  için asılan pankartların parçalanarak toplatılması, Sayın Bozbey’in bazı şeyleri Nilüfer halkından saklamak istediğini gösteriyor. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Sorumlu muhalefet gereği Nilüfer’de yapılan yanlışa müsaade etmeyeceğiz. Nilüferliler gerçeğin farkında. Nilüfer’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu kez Nilüfer uyumuyor” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.