Hava Durumu

Nilüfer'de "Sağlıklı Kentler" buluşması

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'ne (SKB) 2005 yılından beri üye olan Nilüfer Belediyesi SKB koordinatörü ve meclis üyeleri, Sağlıklı Kentler Birliği Danışma Kurulu üyeleri ile dayanışma yemeğinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2017 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2017 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'de "Sağlıklı Kentler" buluşması

İlişkileri güçlendirmek için yapılan yemekli toplantı, Nilüfer Belediyesi Kamp Karavan Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Belediye Meclisi Üyesi Ali Uçar, Nilüfer'de gerçekleştirilen projelerin Sağlıklı Kentler Birliği üyesi diğer belediyelere de örnek olduğunu belirtti.

Uçar, "Sağlıklı kent olgusu için SKB Danışma Kurulu üyelerinin desteklerini önemsiyoruz. Türkiye'de 6. faza kabul edilen 13 belediyeden birisi olarak bu fazın gereklilik çalışmalarını yürütüyoruz. Nilüfer ilçemizde yapacağımız projelerde, sağlık ve yüksek kaliteli kent hayatı adına vizyon paylaşımı ve bağları güçlendirmek adına yapılan bu toplantılarımızı belirli aralıklarla tekrar etmeyi planlıyoruz" dedi.

Toplantıda 2018 yılında Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığı tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Sağlıklı Kentler Kongresi ile ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.