Hava Durumu

Nilüfer'e yıldız yağacak

Nilüfer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz şenlikleri, bu yıl da birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2013 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2013 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer'e yıldız yağacak

Nilüfer'de dolu dolu bir yaz vaat eden etkinliklerin ilki Hasanağa Enginar Festivali olacak. 26 Mayıs'ta düzenlenecek ve gün boyu renkli organizasyonların yapılacağı festivalde Bursalı sanatçı Fettah Can sahne alacak. 1-2 Haziran'da yapılacak Leylek Şenliği'nin ünlü konuğu ise Hüseyin Turan olacak. Sanatçı, 1 Haziran'da Eski Karaağaç Köyü'nde konser verecek.

ŞENLİKLERE RENK KATACAKLAR

8 Haziran'da ata sporumuz Çalı Yağlı Güreşleri, ünlü sanatçı Linet'in konseriyle renklenecek. Türkülerimizi dünyaya dinleten ses Sabahat Akkiraz da 8 Haziran'da Ataevler Pazar Alanı’nda, Cemevi açılışı çerçevesinde bir konser verecek. 15 Haziran'da Kayapa Rahvan At Yarışları'nın ünlü konuğu pop müziğin sevilen sesi Burcu Güneş olacak.

GELENEKSEL YAZ KONSERLERİ

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel yaz konserleri de 19 Haziran'da başlayacak. Konserlerin ilkinde Ataevler Pazar Alanı'nda pop müziğin güçlü sesi Işın Karaca ağırlanacak. 26 Haziran'da İhsaniye Pazar Alanı’nda yapılacak konserde ise ünlü sanatçı Göksel şarkılarıyla hayranlarına güzel bir yaz akşamı yaşatacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.