Hava Durumu

Nur Bozar'a darbeyi Nihat Doğan vurdu!

Bu Tarz Benim yarışmasının dün akşamki eleme gecesine yarışmanın favori ismi Nur Bozar damga vurdu. Bu Tarz Benim'de elenen isim Nur Bozar oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2014 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2014 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nur Bozar'a darbeyi Nihat Doğan vurdu!
Show TV 'de Türkiye 'nin en tarz kadınının seçileceği yarışma programı Bu Tarz Benim'in son bölümünde, şarkıcı Nihat Doğan konuk olarak jüriye katıldı. 

Yaşanan kavgalara daha fazla dayanamadığını söyleyen Nur Bozar, kritik bir haftada yarışmaya hazırlanmadan çıktı. Nur "En az puanı alıp elenmek istiyorum" dedi. 



Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde yarışmacılar, 80'lerin giyim tarzıyla podyuma çıktı. Yarışmadan elenmek için hazırlıksız podyuma çıkan Nur Bozar, konuk jüri Nihat Doğan'dan sert eleştiri aldı.



Yarışmacılardan Nur Bozar, elenmek istediği için podyuma hazırlıksız çıkınca jüriden düşük not aldı. Nihat Doğan ise, Nur Bozar'ın mücadeleyi bırakmasını eleştirerek "Sıfır veriyorum" dedi. 



NİHAT’IN OYUYLA ELENDİ 

Jüriden en az oyu alan isim, Nur Bozar oldu. Yarışmacıların isimlerini söylediği Aycan-Nurcan Şencan kardeşler ise Nur Bozar ile birlikte jürinin karşısına geçti. Jüriden Nur’un ve ‘İkizler’in elenmesi için ikşer oy çıkınca karar konuk jüri Nihat Doğan’a kaldı. Doğan da Bozar’ın ismini söyleyince yarışmanın favorisi Nur Bozar mücadeleye veda eden isim oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.