Hava Durumu

O ile şehit ateşi düştü!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda bir asker şehit oldu, yaralanan bir asker tedavi altına alındı. Şehit Asker Ali şahin'in Manisa'daki baba evinde ise yas var

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2016 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
O ile şehit ateşi düştü!
Alınan bilgiye göre, Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, 2 asker yaralandı.

\"\"

Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı askerlerden biri, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Şehit askerin 25 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Şahin olduğu öğrenildi.

\"\"

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ALİ ŞAHİN'İN AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Şehidin memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesine acı haber ulaştı. Garnizon Komutanı Binbaşı Ömer Haşim Oldun, Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Jandarma Komutanı Levent Türker acı haberi aileye ulaştırdı.

\"\"

Şehit haberini duyan baba Mehmet Ali Şahin ile annesi Hazar Şahin sinir krizleri geçirdi. Şehit Ali Şahin’in bekar olduğu, 6 çocuklu ailenin de en büyük evladı olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi Diyarbakır’da düzenlenecek törenin ardından memleketine gönderileceği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.