Hava Durumu

Ödemeler başlıyor

Yeni sezon öncesi Bursaspor'da teknik direktör, futbol direktörü ve scout departmanını yeniden dizayn eden Başkan Ali Ay, önümüzdeki hafta Mali Asbaşkan Adem Sakarya ile birlikte parasal konulara yönelecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ödemeler başlıyor

PLAN DEVREYE GİRECEK

Bursaspor'da kongreyi kazanan Başkan Ali Ay, seçimler öncesi personelin geriden gelen bir maaşını hesaplarına yatırmıştı. Geçen ayla birlikte personelin maaşlarının gecikme zamanı 3 ayı buldu. Göreve gelir gelmez ilk olarak futbol departmanına ağırlık veren teknik direktör, futbol direktörü ve scout departmanını oluşturan Başkan Ali Ay bu haftadan itibaren de ödeme konuları üzerinde duracak. Yönetimin bu konudaki önceliğini ise personel maaşları oluşturuyor.

3 AY GERİDEN GİDİYOR

Başkan Ali Ay ile Mali Asbaşkan Adem Sakarya kongre öncesi ödeme planı konusunda bir çalışma yaparlarken, hazırlanan program bu hafta yürürlüğe girecek. Daha önce belirlenen finans kaynaklarının bir aksilik olmadığı takdirde bu hafta içinde hazır olması bekleniyor. Kulübe girecek nakit akışıyla ilk olarak personel maaşları ödenecek. Aylardır maaşlarını geç alan ve konuda büyük zorluk çeken personelin mayıs ayıyla birlikte geriden gelen maaş sayısı üçe ulaştı. n Tolga Öztaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.