Hava Durumu

Öğrencisiyle kaçan müdür genç kızı bırakıp kayıplara karıştı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde, iddiaya göre öğrencisi T.A'yı kaçırdıktan sonra 'yoğun mahalle baskısı gördüğü' belirtilen özel lisenin müdürü Osman Furkan Cengiz, kayıplara karıştı. Genç kız haber verdiği ailesi tarafından Antalya Otogarı'ndan alınarak Anamur'a getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğrencisiyle kaçan müdür genç kızı bırakıp kayıplara karıştı

Okulun sahibinin oğlu ve müdürü olan Osman Furkan Cengiz mezuniyet gününden bir gün sonra kendi öğrencisi T.A ile birlikte özel aracıyla ortadan kayboldu. Yapılan araştırmada önce Gazipaşa ve sonra da Alanya ilçesinden bir bankadan para çektiği belirlendi. Mezuniyet töreni gecesinden sonra sabahın ilk saatlerinde genç kızın,eğitim gördüğü okulun müdürü Osman Furkan Cengiz'in otomobiline bindiği de saptandı. Genç kızın 18 yaşını bitirmiş olması nedeniyle polis ailenin 'Hayatından endişe ediyoruz' başvurusunu, sadece 'Kayıp kişiler' kapsamında değerlendirerek, başvuruyu tüm emniyet birimlerine bildirdi.

YOĞUN BASKI SONUÇ VERDİ

Anamur'dan lise müdürünün bazı arkadaşları kendisine ulaşarak 'Anamur'da yer yerinden oynadı' derken, kızın ailesinin büyük tepki göstermesi ile müdür yoğun şekilde arandı. Antalya'da oldukları anlaşılan müdür ve liseli kız gelişmeler karşısında daha fazla dayanamadı. T.A. kendisinin Antalya otogarında bulunduğunu ailesine bildirdi. Bunun üzerine Antalya'ya giden aile fertleri kızlarını alarak Anamur'a döndü. Öğrencisini kaçıran okulun sahibi ve müdürü Furkan Cengiz'in nerede bulunduğu ise bilinmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.