Hava Durumu

Okul stresini havuzda attılar

Sosyalleşme çağındaki miniklerin kurslarda eğlenerek öğrenme imkanı bulacaklarını belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Kurs sonunda küçük yarışmalar yaparak çocuklarımıza belgelerini vereceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 05:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 05:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okul stresini havuzda attılar
Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından 7-14 yaş grubundaki çocuklar için ücretsiz düzenlenen yaz dönemi yüzme kursu başladı. “Haydi Çocuklar Yüzmeye” sloganıyla uzman eğitmenler öncülüğünde gerçekleştirilen  iki aylık kursun ilk gününde, 160 çocuk Süngü Spor Tesisleri'nde sporla buluştu. Haftanın üç günü iki saatlik seanslarla yüzme tekniklerini öğrenen çocukları havuz başında ziyaret eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kursa olan ilgiden memnun olduklarını söyledi. 



ÜCRETSİZ EĞİTİM

Uğur Böceği Kültür Merkezi aracılığıyla bu yaz döneminde de çocukların spor, sanat ve kültürel aktivitelerle buluşacağını belirten Başkan Kurtulan, “Sosyalleşme çağındaki çocuklarımız kurslarımızda eğlenerek öğrenme imkanı bulacaklar. Sporların başında da yüzme geliyor. Okullarda bir yıl boyunca yorulan ve ders stresini atmak için yaz tatilini bekleyen çocuklarımıza bir ödül olarak bu kursu açtık. Bu sıcak havalarda çocuklarımız havuzun keyfini yaşayarak temel seviyede yüzme öğrenme imkanı bulacak” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.