Hava Durumu

Okur-Yazar Okulu'nda muhteşem final

Osmangazi Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Bursa Şubesi iş birliğiyle hayata geçirilen Okur-Yazar Okulu, Prof. Dr. Hüseyin Hatemi’nin konuşmacı olarak katıldığı konferansla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2012 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2012 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Okur-Yazar Okulu'nda muhteşem final
 
Osmangazi Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Bursa Şubesi’nin bir ilke imza atarak açtığı Okur Yazar Okulu bir yıllık eğitim sürecinin ardından Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen Prof. Dr. Hüseyin Hatemi’nin “Anayasanın Temel İlkeleri” konulu konferansıyla sona erdi. Konferansa Bursalılar yoğun ilgi gösterirken geceye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ev sahipliğinde AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Türkiye Yazarlar Birliği Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Efe Baki ve çok sayıda yazar katıldı. Dündar, vatandaşların kültür yaşamına katılımından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Dündar, “Bursa’da Osmanlı döneminin o yoğun kültür sanat yaşamına bir kayış var. Osmanlı’yı kuran şehre de bu yakışır. Bizlerde belediyemiz bünyesinde hizmet veren kültür merkezlerimizin ve tesislerimizin her daim kullanılmasını istiyoruz” dedi.

Konferans öncesi Okur-Yazar Okulu’ndan mezun olan öğrencilere protokol tarafından sertifikaları verildi. Törenin ardından Prof. Dr. Hüseyin Hatemi “Anayasanın Temel İlkeleri” konulu konferansıyla salonu dolduranları kendine hayran bırakan bir konuşma yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.