Hava Durumu

Olmadı pilot

TFF 3. Lig 2. Grup 18. hafta mücadelesinde Yeşil Bursa, sahasında Turgutluspor'a 1-0 mağlup olarak ligin ikinci yarısına kötü başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Olmadı pilot

HABER I Samet ZİNCİRİOĞULLARI I

SONUÇ ALAMADI

Ligin ilk yarısında sadece 12 puan toplayabilen ve küme düşme hattında yer alan Yeşil Bursa, ligin ikinci yarısına da kötü başladı. TFF 3. Lig 2. Grup 18. hafta maçında ağırladığı güçlü rakibi Turgutluspor'a 1-0 mağlup olan Yeşil Beyazlılar, kümede kalmak adına umutlarını azalttı. Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya istekli başlayan ev sahibi Arif Şahin ve Ozan Karabacak ile hücumlar geliştirse de yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle 0-0 sona erdi.

TEK GOL YETTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf ise bu sefer Manisa ekibi oldu. Hızlı gelişen hücumda sol çaprazdan gelişen pozisyonda şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Ozan Şamiloğlu, Turgutluspor'u maçta 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra beraberlik için ataklar geliştiren ev sahibi, 75. dakikada Berat Jonathan ile önemli fırsattan yararlanamadı. Müsabakada başka pozisyon olmadı ve Turgutluspor mücadeleyi 1-0 kazandı. Sahadan puansız ayrılan ve galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Yeşil Bursa, ligde 12 puanla 17. sırada kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.