Hava Durumu

'Onların vereceği oylara talip değiliz'

FETÖ'nün ve PKK'nın oylarına talip olmadıklarını belirten eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne oy vermez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Onların vereceği oylara talip değiliz'

Bursa'da bir dizi ziyarette bulunan eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kestel ilçe teşkilatı, Kestel Organize Sanayi Bölgesi ve Uludağ OSB iş adamlarıyla bir araya geldi. Referandum çalışmalarıyla ilgili kapı kapı gezdiklerini belirten Yıldız, "Seçim sonuçlarının 'evet' çıkması Türkiye'nin geleceğine katkı koyacaktır. FETÖ'nün ve PKK'nın vereceği 'hayır' oylarına talip değiliz. Ama onun haricindeki verilecek her türlü hayır oyuna talip olduğumuzu ve bunu 'evet'e çevirmek için çaba göstereceğimizi belirtmek isterim. Yaklaşık 1 ay sonra inşallah bunu gerçekleştirmiş olacağız. Herkesin fikirlerini açıkça beyan edebildiği bir ortam olması dileğimiz. Hollanda ile Almanya gibi fikirlere ket vurulmadığı ve şiddete başvurmaksızın değerlendirilme yapılması doğru olacaktır. Vatandaşımızın olan biteni izliyor. Çok iyi değerlendirecektir. İnşallah sonuç olumlu çıkacaktır" dedi.

Allah'ın izniyle Türkiye'nin yönetimine karar verecek olanın milletin kendisi olduğunu ifade eden Yıldız, "Vatandaş, A partisini mi seçer, B partisini mi seçer, bu onun kendi iradesidir. Ama kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne oy vermez. Vermemesi de gerekiyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.