Hava Durumu

Onur Kıvrak'tan futbolu bırakma kararı!

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği ve 12 yıl boyunca bordo-mavili formayı giyen Onur Kıvrak, futbolu bırakma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2019 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2019 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Onur Kıvrak'tan futbolu bırakma kararı!

Trabzonspor' da bir süre önce kadro dışı bırakıldıktan sonra geçtiğimiz gün sözleşmesi feshedilen Onur Recep Kıvrak, başka takımda oynamayacağını, futbolu bırakmaya karar verdiğini söyledi.

Yerel Karadeniz Gazetesi'nden Osman Başkır'a konuşan Onur'un çarpıcı açıklamaları şöyle:

"Hakkımda yalan yanlış şeyler yazıldı. Eğer ben paracı olsam ve hakkım olanda ısrarcı olsaydım serbest kalacaktım. Paramı da çatır çatır alacaktım. Trabzonspor'a transfer yasağı gelecek, belki de 2 yıl transfer yapamayacaktı."

"BİR DAHA BU ŞEHRE DÖNMEMEK ÜZERE İZMİR'E GİDİYORUM"

Bana ödeyecek paraları yoktu ama sırf Trabzonspor zor durumda kalmasın diye her şeyi sineye çektim ve bana önerdikleri şartları kabul ettim. Burada 12 yılım geçti. 6 yıl kaptanlık yaptım. Artık bir daha bu şehre dönmemek üzere İzmir'e gidiyorum. "Trol hesaplarla sosyal medyadan üzerime saldırıldı ancak Trabzonspor'a olan sevdam yüzünden bunların hepsini önemsemeyip bir kenara attım. Çok yıpratıldım."

"HERKES HAKKINI HELAL ETSİN"

Tesislerde rahmetli Dozer Cemil'in bir sözü asılı. Diyor ki, 'Ben Trabzonspor'un takım kaptanıyım. Gerekirse futbolu bırakırım ama başka bir takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam.' Bu söz benim düsturumdur. Artık benim için bu iş bitti. Futbolu bırakıyorum. Ailemin de kararı bu yönde. Herkes hakkını helal etsin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.