Hava Durumu

Organize Sanayi Bölgesi'nde büyük yangın!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Organize Sanayi Bölgesi'nde büyük yangın!

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir plastik ve ambalaj fabrikasında henüz nedeni belli olmayan şekilde yağın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan dumanların gökyüzünü kapladığı yangına müdahale edilmeye başlandı.

KÖPÜK FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük fabrikasında yangın çıktı.Antalya Organize Sanayi Bölgesi 3. kısımdaki Kar-Yapı firmasına ait poliüretan köpük üreten fabrikada yangın çıktı.

1 HELİKOPTER 1 UÇAK MÜDAHALE EDİYOR

Bahçede stoklanmış köpüklerin de tutuştuğu yangından yükselen duman ve alevler çevredekileri korkuttu. Antalya Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğüne ait 1 helikopter ile 1 uçağın müdahale ettiği yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalar devam ediyor.

KÜÇÜK ÇAPLI PATLAMALAR MEYDANA GELDİ

Fabrikada başlayan yangın, yaklaşık bir saat sonra depolama alanı ve ikinci ek binaya sıçradı. Bu sırada dumandan etkilenen 3 kişiye sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti. Kimyasal maddelerden dolayı, zaman zaman küçük çaplı patlamalar meydana geldi.

ÇEVREDEKİ ÇALIŞANLAR TAHLİYE EDİLDİ

Sonrasında fabrika içindeki itfaiye ekipleri de dışarı çıkarıldı. İtfaiye ekipleri fabrika dışından yangına müdahale etti. Çevredeki fabrikalarda çalışanlar da yangının sıçrama riskine karşı tahliye edildi. Nasıl başladığı henüz bilinmeyen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.