Hava Durumu

Orgeneral Akar bayram namazını Cizre'de kıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla geceyi Şırnak'ta geçirdi, bayram namazını Cizre'de vatandaşlarla kıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2018 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2018 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orgeneral Akar bayram namazını Cizre'de kıldı

Orgeneral Akar "Ülkemizin ve milletimizin sahip olduğu milli ve yerli tüm kaynakları kullanmak suretiyle hep birlikte asil milletimizden aldığımız sevgi ve destekle bu işi bitireceğiz. Bu konuda kararlıyız. Bu konuda ısrarlıyız" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, sınır ötesindeki operasyonun devam ettiğini belirterek, "Ülkemizin ve milletimizin sahip olduğu milli ve yerli tüm kaynakları kullanmak suretiyle hep birlikte asil milletimizden aldığımız sevgi ve destekle bu işi bitireceğiz. Bu konuda kararlıyız. Bu konuda ısrarlıyız." dedi.

Akar, akşam saatlerinde geldiği Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Vali Mehmet Aktaş ve öteki ilgililer tarafından karşılandı.

Orgeneral Akar buradan beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral HasanKüçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ile askeri helikopterle 23. Piyade Tümen Komutanlığına geçti. Brifing alan Orgeneral Akar, önce ŞırnakValiliğini ardından Çakırsöğüt Komando Tugay Komutanlığını ziyaret etti.

Tugay komutanlığında ramazan ayının son iftarını şehit aileleri, gaziler ve komandolarla yapan Orgeneral Akar, güvenlik güçlerinin en önemli görevinin vatanı korumak ve kollamak olduğunu belirtti.

Görevleri arasındaki birinci önceliğin terörle mücadelede olduğunu vurgulayan Akar, "Bugüne kadar olduğu gibi bugün ve yarın da en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bunu yaparken güvenlik kuvvetlerimiz arasında bir fark yok. Omuz omuza et ve tırnak gibi bu mücadeleyi sonuna kadar azimle, kararlılıkla sürdürdük, sürdüreceğiz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.