Hava Durumu

Orhangazi'de kaldırım işgali uygulamasına tam destek

Orhangazi Belediyesi "Sıfır Kaldırım İşgali" anket sonuçları yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2019 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2019 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'de kaldırım işgali uygulamasına tam destek

Orhangazi Belediyesi'nin, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile başlatılan "Sıfır Kaldırım İşgali" uygulamasına vatandaşlardan ve esnaftan yoğun destek geldi. 10 Haziran Pazartesi günü başlayan uygulamaya birçok esnaf ayak uydururken, zabıta ekipleri ise denetimlerini sıklaştırdı. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın uygulamaya gerekli hassasiyeti gösteren esnafa teşekkür ettiğini belirterek, bundan sonrada uygulamanın devam edeceğini "Sıfır Kaldırım İşgali" sloganında olduğu gibi kaldırımı işgallerinin tamamen giderileceğini belirtti.

YÜZDE 91,6 UYGULAMADAN MEMNUN

Orhangazi Belediyesi Web sayfası ve sosyal hesapları üzerinden yapılan ankete katılanların %91,6'sı uygulamadan memnun olduğunu belirtti. Bir haftalık süre içerisinde anket katılanların %60,5'i Çok memnun, %31,1 memnun, olduğunu ve uygulamanın sürmesi gerektiğini ifade ederken %8,3 ü Memnun olmadığını ve uygulamanın gereksiz olduğunu belirtti. Ayrıca ankete katılanların %50 si ise yorum yazarak uygulamanın gerekliliği konusunda fikirlerini ve önerilerini belirtti.

DESTEKLERİNİZ BİZE GÜÇ VERİYOR

Orhangazi Belediye Başkan Bekir Aydın yaptığı açıklamada, Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren en büyük sorun olarak gördüğümüz ve bu konu üzerinde birden fazla toplantılar düzenleyerek bir karara vardığımız bu uygulama her kesim tarafından olumlu bir şekilde karşılanmıştır. Anket çalışmamız aldığımız bu kararın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor dedi. Başkan Aydın "Vatandaşlarımızın ankete vermiş olduğu destekler ve yanıtlar bizleri çok mutlu etmiştir bu konuda hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu sonuçlar yapılan bu uygulamanın ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha orta koymuştur. Bizlerde çok değerli hemşerilerimizin göstermiş oldukları bu teveccühle hizmetlerimize devam ediyoruz. Amacımız daha güzel ve daha yaşanabilir bir Orhangazi'dir" dedi.

FİKİRLERİNİZİ ÖNEMSİYORUZ

Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Gerek yapılan anket üzerinden gerekse sosyal medya hesaplarımız üzerinden vatandaşlarımızın bize iletmiş oldukları fikir ve önerilerini de önemsiyor ve dikkatlice inceliyoruz. Sorunların çözümü, uygulanabilirliği noktasında çalışmalar yapıyor ve ilgili birimlere ulaştırıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.