Hava Durumu

Orhun Ene: "Kolay bir lig olmayacak"

Düzenlenen basın toplantısında yeni sezon öncesi soruları yanıtlayan Tofaş Başantrenörü Orhun Ene, bu sezon ligde kaliteli takımların kurulduğunu, hem Avrupa'da hem de ligde kendilerini çok zor bir sezonun beklediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhun Ene: "Kolay bir lig olmayacak"

Orhun Ene bu yıl kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini söyledi

İYİ BİR TAKIMIZ

Geçen sezon ligi 8'inci olarak tamamlayıp play-off oynama başarısı gösteren Tofaş'ta, Başantrenör Orhun Ene, bu sezon da çok çekişmeli ve zor bir ligin kendilerini beklediğini söyledi. Medya gününde konuşan Ene, "Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Crocker'ın sakatlığı bizi üzdü. Ama ben iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Belki şampiyonluk için Fenerbahçe güçlü olarak gözüküyor olabilir ama diğer takımlar da oldukça kaliteli. Kolay bir lig olmayacak. Önemli olan bizim kendi basketbolumuzu oynamamız. Bu sebeple kendimize yoğunlaşıp en iyi hale gelmeliyiz" dedi.

HEDEF İLK 6

Tofaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Tolga Öngören ise, bu sezon ligde hedeflerinin ilk 6 içerisinde yer almak olduğunu söyledi. Öngören, "Tofaş, 2000'li yılların ardında ilk kez bir Euroleague organizasyonu olan Eurocup'ta mücadele edecek. Bu bizim için çok önemli. Ayrıca ligi de çok önemsiyoruz. Bu sezon hedefimiz geçen senenin üzerine koyup mutlaka ilk 6 sıra içerisinde yer almak. Bu sezon Bursalı basketbol severleri salona bekliyoruz. Bu yıl en büyük hedefimiz seyirci sayımızı artırmak" şeklinde konuştu.

Bursaspor Durmazlar ile hazırlık maçı

Tofaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Tolga Öngören yaptığı açıklamada, 3 Ekim günü Bursaspor Durmazlar ile bir hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.