Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Örnek belediye Nilüfer

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Örnek belediye Nilüfer

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde görev yapan personelle kahvaltıda bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi'ndeki buluşmada Başkan Mustafa Bozbey, personeliyle hem keyifli bir sohbet gerçekleştirdi hem de talep ve önerileri dinledi. Başkan Mustafa Bozbey, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak yaşlı hizmetlerinden destek hizmetlerine, sağlık hizmetlerinden eşitlik birimine kadar geniş bir yelpazede hizmet ürettiklerini ifade etti.
Belediyelerin sosyal projeler konusunda birçok alternatif çalışmalar ürettiğinin altını çizen Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi'nin farklı sosyal projeleri vatandaşın hizmetine sunarak bu alanda da öncü olma yolunda adım adım ilerlediğini belirtti. Başkan Bozbey şöyle devam etti:
"Nilüfer Belediyesi olarak, her geçen gün artan farklı sosyal projelerle de Nilüferliler'e hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizin bazıları bütün Bursa halkına da hitap ediyor. Sosyal projeler konusunda örnek olmak ve yapılan projelerin karşılığı olarak da halkımızın memnuniyet duygularını bize iletmesi, bizim için çok önemli. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.