Hava Durumu

'Örnek' minikler Bursa şampiyonu

Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları'nda, Emine Örnek Koleji öğrencileri 9 ve 10 yaş er-keklerde Bursa birinciliği, 10 yaş kızlarda Bursa ikinciliği elde ede-rek tüm yaş kategorilerinde toplam puanla Bursa şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Örnek' minikler Bursa şampiyonu

ZORLU RAKİPLERİ GEÇTİ

Geçtiğimiz günlerde Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Cumhuriyet Kupası yüzme yarışlarında, Emine Örnek Koleji sporcuları büyük başarılara imza attı. 14 kulüp takımı ve toplamda 350 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda 9 yaş ve 10 yaş erkeklerde Bursa birinciliği, 10 yaş kızlarda ise Bursa ikinciliği elde eden minik sporcular, bu sonuçlarla tüm yaş kategorilerinde topladığı puanlar sonucunda zorlu rakiplerini geride bırakarak Bursa şampiyonu olmayı başardı.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Bu önemli başarının ardından açıklamalarda bulunan Emine Örnek Eğitim Kurumları'nın kurucularından ve Örnek Kolej Spor Kulübü Başkanı Dr. Mahmut Nedim Örnek, elde ettikleri başarıları yaptıkları yatırımlar sonucu elde ettiklerini söyledi. Örnek, "Her yıl düzenlenen şampiyonalarda aynı başarıları elde ediyoruz. Genç sporcularımıza yaptığımız yatırımlar neticesinde aldığımız güzel sonuçlar bizi sevindiriyor. Derece kazanan sporcularımıza ve antrenör-lerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.