Hava Durumu

Ortaokul öğrencisi canına kıydı

KAYSERİ’de ortaokul 8’inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ömer Arık, evlerinin banyosunda boruya bağladığı bornoz kemerine kendini asarak intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ortaokul öğrencisi canına kıydı

Erciyes Üniversitesi kampusu içinde bulunan Mustafa- Müjgan Boydak Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Ömer Arık, dershaneden çıktıktan sonra Yıldırımbeyazıt Mahallesi, Uzay Caddesi 16 numaradaki evlerine geldi. İddiuaya göre terlediğini ve duş alacağını söyleyen Ömer Arık, banyoya girdi. Ömer’in uzun süre çıkmaması üzerine bakmaya giden anne Songül, kapının kilitli olduğunu fark etti. Banyodan ses gelmemesi üzerine kapıyı kıran baba, Tekin Arık, oğlunu boruya asılı görünce şok geçirdi. Ömer’in bornoz kemerini boruya bağlayarak kendini astığı belirlendi.

FACEBOOK'TA ATATÜRK'ÜN SÖZÜNÜ PAYLAŞMIŞ

Okulunda çok sevilen ve çalışkanlığı ile tanınan Ömer'in, sosyal paylaşım sitesi facebook'ta Atatürk'ün fotoğraflarını ve 'Hiçbirşeye ihtiyacınız yok, yalnız bir şeye ihtiyacınız vardır, çalışkan olmak' sözlerini paylaştığı görüldü. Arkadaşları Ömer'in neden intihar ettiğini anlamadıklarını belirterek aynı sitede, 'Allah rahmet eylesin. Seni unutmayacağız. Niye böyle birşey yaptın?' 'Geride bıraktığı tek şey yıkık bir aile, üzgün insanlar. Allah günahlarını affetsin' yazdıkları görüldü. Ömer Arık, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verilirken, intiharla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.