Hava Durumu

Osman Ak'a veda yemeği

Bursa'da 2017 yılında göreve başlayan ve geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı'nda Daire Başkanlığı'na atanan Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Destekleme ve Güçlendirme Derneği tarafından veda yemeği verildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2019 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2019 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Osman Ak'a veda yemeği

Haber: Ayşegül SEVER

Veda yemeğine Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez ve Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün başta olmak üzere emniyet mensupları da katıldı.

Yemekte konuşan Ak, hangi görev olursa olsun göreve hazır olduğunu söyledi. Ak, " Bizler gelip geçiciyiz. Esas olan görevimiz sırasında hoş seda bırakabiliyorsak ne mutlu bana" şeklinde konuştu. "Güvenli Bursa hedeflerine önemli mesafede yaklaştık" diyen Ak, Bursa'yı Türkiye'nin en güvenli şehri yaptıklarını söyledi. Bursaspor'u takip etmeye devam edeceğini de söyleyen Ak, "Benim bir üzüntüm var. İnşallah Bursaspor'u sıkıntısız dertsiz bir şekilde ligin üst sıralarda görerek bu şehirden ayrılmak isterdim. İnşallah takipçisi olacağım" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nda Daire Başkanlığı'na atanan Osman Ak için düzenlenen yemeğe Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez ve Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün de katılım sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.