Hava Durumu

Özlüce'de düşünen adam

Transfer tahtasının açılmaması ve elindeki kısıtlı kadro Yalçın Koşukavak'ı hayli düşündürüyor. Genç çalıştırıcı yönetimden bir an önce bu sorunların giderilmesini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de düşünen adam

DURGUN HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Transfer tahtasını henüz açamayan ve bu nedenle gençlerden oluşan bir kadroyla yeni sezona hazırlanan Bursaspor'da kritik düzlüğe girildi. Yeşil Beyazlılar'da birkaç gün içinde takımdan gitmek isteyen futbolcularla yollar ayrılmayıp, transfer tahtası da açılmazsa işler tam anlamıyla içinden çıkılmaz bir hal alacak. Elindeki kısıtlı kadroyla lige çıkma ihtimali bulunan teknik direktör Yalçın Koşuvak'ın ise durgun hali dikkatlerden kaçmadı.

KAMP TRANSFERE BAĞLI

Yalçın Koşukavak yönetimden bir an önce transfer tahtasının açılması konusunda somut adım atılmasını istiyor. Mevcut kadroyla ligde hayli zorlanacağını bilen genç teknik adam kamp organizasyonun da transfere bağlı olması nedeniyle sıkıntı çekiyor. Bursaspor'da eğer birkaç gün içinde transfer tahtası açılır ve takıma takviye yapılırsa Yeşil Beyazlılar 16 Temmuz'dan itibaren iki dönem halinde yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.