Hava Durumu

Özlüce'de farklı bir gün

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Bursaspor önemli iki konuğu ağırladı. Bursaspor camiasının yakından tanıdığı Turhan Dursun ve Melih Bor önce +1 günlük sözleşme imzaladı, ardından da Yeşil Beyazlılarla antrenmana çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de farklı bir gün

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ALİ AY SÖZLEŞME İMZALADI

Bursaspor dün önemli iki konuğu ağırladı. Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle adı Bursaspor'la özdeşleşen Turhan Dursun ve Melih Bor Özlüce Tesisleri'ne adım attı. Yeşil Beyazlı takımla antrenmana çıkan Turhan Dursun ve Melih Bor'u önce Başkan Ali Ay kabul etti. Ali Ay santrfor olduğunu belirten Turhan Dursun ve genç orta saha Melih Bor ile Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü anısına +1 günlük sözleşme imzaladı. Mukavelenin yapılmasıyla birlikte Timsah'ın iki yeni oyuncusu antrenmana çıktı.

YEŞİL BEYAZ ÇORAP GİYDİLER

Turhan Dursun'a antrenmana çıkışta kaptan Pablo Batalla eşlik etti. Kaptan Batalla Melih Bor ile Turhan Dursun'u yeni takım arkadaşlarıyla tanıştırdı. Futbolcuların alkışları eşliğinde antrenmana başlayan her iki Timsah'a teknik direktör Paul Le Guen yapmaları gereken hareketleri gösterdi. Futbolcularla birlikte koşan, onlarla paslaşan ve şut çeken down sendromlu Turhan ve Melih gönüllerince bir gün geçirdi. Futbolcuların farkındalığa dikkat çekme adına antrenmana yeşil ve beyaz çoraplarla çıkmaları gözlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.