Hava Durumu

Özlüce'de karar günü

Bursaspor'da Ali Ay başkanlığındaki Bursaspor Yönetim Kurulu bugün Özlüce'de toplanacak. Saat 16.00'daki toplantıda teknik direktör Paul Le Guen ve takımın geleceği tartışılacak. Fransız teknik adam kötü sonuçlar nedeniyle yönetime rapor sunacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de karar günü

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

16.00'DA BAŞLAYACAK

Süper Lig'de farklı Galatasaray yenilgisiyle galibiyet hasretini 23. hafta sonunda 9 maça çıkaran Bursaspor'da bugün Özlüce Tesisleri kritik bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu bugün saat 16.00'da toplanacak. Toplantıya Bursa'da bulunan tüm üyelerin katılması özellikle istendi. Toplantıda takımın içinde bulunduğu durum ele alınacak. Son haftalarda takımın adeta baş aşağı gitmesi yönetim kurulunda tartışılacak. Kritik toplantıda teknik direktör Paul Le Guen'in Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine rapor sunacağı öğrenildi.

KAYSERİ MAÇI SON ŞANS

Başkan Ali Ay Galatasaray maçı sonrasında yaptığı kısa açıklamada camianın beklentilerinin farkında olduğunu söylerken teknik direktör Paul Le Guen ve oyunculara desteğinin sürdüğünü dile getirmişti. Ancak yönetim içinde başkan ile aynı görüşte olmayan üyeler mevcut. Bazı yönetim kurulu üyeleri Paul Le Guen'le bir yol ayrımına gidilmesinin daha doğru bir hamle olacağını savunuyor. Tüm bu konular bugünkü toplantıda tartışılacak ve karara bağlanacak. Paul Le Guen takımda kalırsa Kayserispor maçının son şansı olduğu Fransız çalıştırıcıya bildirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.