Hava Durumu

Özlüce'de yüzler gülüyor

Yeşil Beyazlı takım Akhisar Belediyespor maçına tam anlamıyla motive olmuş durumda. Timsah’ın dünkü çalışmasında futbolcuların ve teknik ekibin moralli görüntüsü, herkesi sevindirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 05:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 05:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de yüzler gülüyor
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Akhisar Belediyespor’la karşılaşacak Bursaspor’da moraller yerinde. Yeşil Beyazlı takımın dün basına kapalı şekilde yaptığı antrenmanda futbolcuların ve teknik heyetin neşeli görüntüleri dikkatten kaçmadı. Resmi internet sitesinden paylaşılan fotoğrafların her birinde futbolcuların renkli görüntüler verdiği gözlenirken, Harun, Del Valle ve Aziz Behich ön plana çıkan isimler oldu. 



MAVİ TAKIM KAZANDI

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaklaşık 2 saat çalışan Bursaspor, ısınma hareketleri ile idmana başladı. 5’e 2 pas pres çalışmasıyla devam eden antrenmanda daha sonra Yeşil Beyazlı futbolcular 3 gruba ayrıldı. futbolcular kendi aralarında turnuva düzenledi. Turnuvayı  mavi takım kazanarak objektiflere poz verdi. Sakatlıkları bulunan Bilal Kısa ve Jorquera, takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.