Hava Durumu

Paket servis tacizinde flaş gelişme

Cihangir’de yaşayan Merve Öngen, yemek kuryesinin tacizini mesajlarıyla paylaştı. Servis elemanını işten çıkartan Bambi, özür diledi. Öngen, ‘Özür bir şey ifade etmiyor’ diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paket servis tacizinde flaş gelişme
Mersin’de Özgecan Aslan’ın katledilmesinin ardından ‘sen de anlat’ kampanyasıyla sosyal medyaya taşınan kadın tacizlerine bir yenisi eklendi. Bir yayınevinde editör olan Merve Öngen,Facebook hesabında, Yemek Sepeti’nden sipariş verdikten sonra servis elemanının telefonla tacize uğradığını yazdı. Telefonuna gelen tecavüz ve ölüm tehditleri mesajlarını da özetle Öngen, şunları yazdı:

‘Yoruldun mu sen?’

“Bambi Kuruyemiş’ten sipariş verdim. Ödeme için getirdikleri yeni tip pos cihazı bağlantı kuramadığından 02.00’ye kadar 2 kez geldiler. Görünüşüme bakıp ters tavır sergileyen bu kişiye, ‘Yorucu oldu’ dememle tedirgin anlar başladı. ‘Yorucu oldu, sana mı? Yoruldun mu sen?’ sözlerini tehditkâr ve korku salmak ister bakışlarla direkt gözlerinin içine bakarak yanıt verdim. Sonrasında ölüm dahil türlü tehditlerinde adres, isim, ve telefon bilgilerimi kullanmaktan çekinmedi.”

Bambi yönetimi, kamuoyundan özür dileyerek şahsın işine son verdiğini açıkladı.

‘Özür bir şey ifade etmiyor’

Merve Öngen, Bambi’nin özürü hakkında şöyle dedi: “Sabah Yemek Sepeti görevlileri aradı. Bambi yönetimi benimle görüşmek için iletişim bilgilerimi istemiş. Yöneticilerin telefon numaralarının bana ulaştırılmasını istedim. Cumartesi Türkiye’de olacağım, ofisteki arkadaşlarla Bambi yöneticileriyle görüşmeye gideceğiz. Olanları babam da internetten öğrenmiş. Telaşlandı. Kendi politik görüşüm nedeniyle savcı ve polise güvenmediğimden şikayette bulunmadım. Tacizci kaçmış, belki güvenliğim için şikayette bulunurum. Bambi’nin özürü ise benim için bir şey ifade etmiyor.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.