Hava Durumu

Panzeri de ezelim

Vilsbiburg maçı öncesi takımda keyiflerin yerinde olduğunu belirten Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Emin İmen, “Bursa’ya galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Panzeri de ezelim
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Challenge Cup çeyrek final ilk maçında bugün Almanya’nın Rote Raben Vilsbiburg takımına konuk olacak. İlk turunu bay geçerek başladığı kupada sırasıyla Avusturya’nın UVC Holding Graz, Çek Cumhuriyeti’nden Sk Up Olomouc ve Ukrayna’dan Orbita’yı elemeyi başaran Yeşil Beyazlılar, 11 Mart’ta Bursa’da oynanacak rövanş öncesi avantaj elde etmek isterken, Vilsbiburg Balsporthalle’deki mücadele Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı Piotr Krol, Ivana Gustin-Bartula hakem ikilisi yönetecek. 



FİNALE KALMAK İSTİYORUZ

Avrupa kupalarında tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Büyükşehir’in Sultanları’nda Başantrenör Emin İmen, sezon başında Avrupa’da hedefi final koyduklarını hatırlatarak. Bu doğrultuda ilerlediklerini söyledi. İmen şu ifadeleri kullandı; “Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasında yer alıyoruz. Makas daraldıkça takımlar güçleşiyor. Ancak Almanya’ya Bursa’daki rövanş öncesi avantaj elde etmek için geldik. Sakatlığı süren Birgül dışında eksiğimiz yok. Takımımız formda. İki maçtan da galip ayrılarak son 4’e kalmak ve sonrasında şehrimize Avrupa’da bir final heyecanı yaşatmak istiyoruz” dedi.  

Başantrenör Emin İmen, CEV Challenge Cup’ta şu ana kadar oynadıkları tüm maçları 3-0 kazanmalarının hatırlatılması üzerine, “Yarın (bugün) rakibe set vermeden ziyade iyi bir avantaj elde edip, Bursa’ya galip dönmek istiyoruz. Bu 3-1 de olur, 3-2 de olur. Evimize iyi bir avantajla dönersek seyircimizin de desteğiyle 11 Mart’ta turu geçeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu. 



TEK EKSİK BİRGÜL

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde oynadığı son karşılaşmada deplasmanda Galatasaray Daikin’e mağlup olan Büyükşehir Belediyespor, Rote Raben Vilsbiburg maçı için dün Almanya’ya giderken, sabah erken saatlerde Fethiye’deki kulüp tesislerinde toplanan Yeşil Beyazlılar 06.30’da hareket etti ve Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla saat 10.50’de Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Münih’e uçtu. Büyükşehir’in Sultanları buradan karayoluyla 85 kilometre uzaklıktaki Vilsbiburg kasabasına geçerek akşam idmanının ardından kampa girdi. Bursa temsilcisinde sakatlığı bulunan Birgül Güler kafilede yer almıyor. Ozan DEMİR'in haberi... (ALMANYA/Vilsbiburg)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.