Hava Durumu

Paul Le Guen, Bogdan Stancu'yu bırakmıyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yunanistan'ın PAOK Takımı'nın Bogdan Stancu'ya yaptığı transfer teklifi ile ilgili de konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen, Bogdan  Stancu'yu bırakmıyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yunanistan'ın PAOK Takımı'nın Bogdan Stancu'ya yaptığı transfer teklifi ile ilgili de konuştu. Ali Ay, "Stancu'yu hocamız çok tutuyor. Böyle bir teklif var ancak hocamız kesinlikle kendisini takımda görmek istiyor ve gitmesine izin vermiyor" dedi. Hatırlanacağı gibi Bogdan Stancu için teknik direktörlüğünü Razvan Luceszcu'nun yaptığı PAOK Kulübü Bursaspor'a 1 milyon 750 bin Euro'luk teklifte bulunmuştu.

Cristobal Jorquera 15 Mart'tan önce oynamaz

Başkan Ali Ay ülkesi Şili'de bulunan ve geçirdiği fıtık ameliyatı nedeniyle Türkiye'ye uçakla seyahat etmesine izin verilmeyen Cristobal Jorquera'nın durumuna da açıklık getirdi. Ali Ay, "Doktorlar Jorquera'nın seyahat etmesine izin vermiyor. Türkiye'ye gelmesi şubat ayını bulacak. Arkadaşlarımızla konuştum. 15 Mart'tan önce oynayamaz bilgisini verdiler. Jorquera'ya Amerika'dan bir teklif vardı ama oradan da bir gelişme olmadı. Takımda kalacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.