Hava Durumu

Paul Le Guen'den bitime 7 hafta kala çok acı itiraf

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 44 gün sonra basın toplantısı düzenledi. Moussa Sow'un durumuna değinen Fransız teknik adam, "Moussa'nın fiziksel ve genel durumu şu anda bizim için kriter değerlendir-mesinde ilk 11'e girecek durumda değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen'den bitime 7 hafta  kala çok acı itiraf

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

İŞİMİ YAPIYORUM
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen tam 44 gün sonra Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın toplantısı düzenlememesinin kendi kararı olmadığını vurgulayan Fransız teknik adam, "Ben işimi yapıyorum. 'Bana konuş' derlerse konuşur, 'Konuşma' derlerse konuşmam. Yeniden sizlerin karşısında olduğum için çok heyecanlıyım" sözleriyle basın toplantısı düzenlememesi konusuna açıklık getirdi. Hatırlanacağı gibi Paul Le Guen en son 5-0 kaybedilen Galatasaray maçı öncesi basın toplantısı düzenlemiş, ardından Fransız teknik adama konuşma yasağı getirilmişti. Basın toplantısında Moussa Sow ile ilgili çarpıcı bir ifadede bulunan Paul Le Guen, ara transferde kadroya dahil edilen Senegalli futbolcunun performans açısından Bursaspor'da oynayacak durumda olmadığını açıkladı.

ELEŞTİRİYE AÇIĞIM
Paul Le Guen, "Benim görevim Bursaspor adına en iyi 11'i sahaya çıkarabilmek. Tabii ki bir oyuncunun geçmişi ve kariyeri, onunla alakalı seçimler yapılırken göz önünde bulundurulması gereken kriterlerdir. Ama Moussa'nın fiziksel ve genel durumu şu anda bizim için kriter değerlendirmesinde ilk 11'e girecek durumda değil. Ben teknik direktör olarak, işimin gereği olarak Bursaspor'un çıkarlarını gözetmekle yükümlüyüm. Tabii ki Moussa Sow'un geleceği, neler yapacağı önemli ama benim için öncelik bu değil. Bazen işimin gerekliliklerini anlatmaya çalışıyorum. Belki de anlamak insanlar için zor olabiliyor. Ben de her zaman eleştiriye açığım ama şu kadarını söylemeliyim ki genellemem gerekirse benim için Bursaspor'un çıkarları, Bursaspor'un sahada ortaya koyacağı performans herkesten ve isimlerden daha önemli" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.