Hava Durumu

Paul Le Guen'in yönetimden son talebi bu oldu

Paul Le Guen'in Yeşil Beyazlılar'dan son talebi Fransa'ya dönüş için kullanacakları uçak bileti oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen'in yönetimden son talebi bu oldu

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ÖNCE EŞYALARINI GÖTÜRDÜ
Paul Le Guen ve yardımcıları hayli fazla olan eşyaların ilk kısmını bizzat kendileri tesisten önceki gece çıkardı.Kalan kısmı büyük bir VIP minibüse yerleştirildi. Le Guen ve yardımcıları görevlerine son verilmesinin ardından öğleden sonra küçük çantalarıyla kulübün kendilerine tahsis ettiği 4 farklı araçla Özlüce'den arka kapıdan ayrıldı.

SON TALEBİ UÇAK BİLETİ
İstekleriyle Bursaspor yönetimini yıldıran Paul Le Guen'in Yeşil Beyazlılar'dan son talebi Fransa'ya dönüş için kullanacakları uçak bileti oldu. Ancak bu talep Ali Ay yönetimi tarafından kabul edilmedi. Le Guen ve yardımcıları kendi uçak biletlerini almak zorunda kaldı.

İŞTE TÜRKİYE KARNESİ
Bursaspor'da 294 gün görevde kalan Paul Le Guen Yeşil Beyazlı takımın başında Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 34 maça çıktı. Süper Lig'de 28 maçta görev yapan Fransız çalıştırıcı 9 galibiyet 13 yenilgi elde etti. Le Guen Ziraat Türkiye Kupası'nda da 6 maçta 4 galibiyet 1 yenilgiye imza attı. Bursaspor kupaya da son 16 turunda veda etti.

PABLO'YA MESAJLI VEDA
Paul Le Guen görevine son verildiğini takımda ilk olarak kaptan Pablo Martin Batalla'ya bildirdi. Fransız çalıştırıcı Arjantinli futbolcuya gönderdiği mesajla Bursaspor'dan ayrılacağını iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.