Hava Durumu

Paul Le Guen sazı eline aldı

Paul Le Guen, dün yapılan çalışmada önce genç oyuncu Gökalp Kahya'ya topa nasıl vurması gerektiğini anlattı, sonra kalecilerle özel konuştu. Yarı sahada yapılan çift kale maçın her anında oyuncularını uyaran tecrübeli teknik adam sakatlığını atlatan Ertuğrul Ersoy'la da yakından ilgilendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2018 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen sazı eline aldı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

DİŞİNİ GÖSTERİYOR
Süper Lig'in 26. haftasında sahasında kazandığı 1-0'lık Sivasspor galibiyetinin ardından biraz olsun alt sıralardan uzaklaşan Bursaspor'da cumartesi günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçı hazırlıkları sürerken Yeşil Beyazlılar'ın Fransız Teknik Direktörü Paul Le Guen ligin kritik haftalarına girilirken antrenmanlarda adeta sazı eline aldı. Sezon başından bu yana yapılan çalışmalarda genellikle takımını uzaktan izlemekle yetinen 54 yaşındaki teknik adam, dün yapılan antrenmanın her dakikasında oyuncularını uyardı ve yapmaları gerekenleri söyledi.

YAKINDAN İLGİLENDİ
Fransız çalıştırıcı dün önce sakatlığının ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan genç savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy ile yakından ilgilendi ve son durumunu sordu. Tecrübeli teknik adam daha sonra kaleciler Harun Tekin ve Gürkan Arıkan'la özel bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenmanın sonunda yarı sahada yapılan çift kale maçta sık sık ses tonunu yükselterek oyuna müdahale eden Paul Le Geun, 19 yaşındaki Gökalp Kahya'nın kaçırdığı pozisyon sonrası genç oyuncuyu yanına çağırarak topa nasıl vurması gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.