Hava Durumu

Pelin Karahan'a bebek hediyesi

Geçtiğimiz aylarda Ali isminde bir erkek çocuğu dünyaya getiren Pelin Karahan'a eşi jest yaptı. Bedri Güntay, güzel oyuncuya 500 bin lira değerinde Land Rover cip hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2015 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2015 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pelin Karahan'a bebek hediyesi
üzel oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu. Doğum sonrası kabuğuna çekilen oyuncu, şimdilik gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi. Oğlu Ali Demir'in daha çok küçük olduğunu söyleyen Karahan,"Biraz daha büyüsün ondan sonra setlere döneceğim" dedi. Eşi Bedri Güntay'la çok mutlu olduğu söyleyen Karahan, "Ben oğlumun oyuncu olmasını istiyorum babası da futbolcu"dedi. Söyleşi sonunda 2015 model Land Rover marka cipine binen Karahan, basın mensuplarının "Hayırlı olsun yeni mi?" sorularını "Teşekkür ederim evet yeni" diyerek cevapladı. 

PLAKASI DA ÖZEL 

Pelin Karahan'ın 500 bin liralık yeni cipini eşi Bedri Güntay'ın annelik hediyesi olarak aldığı öğrenildi. Karahan, arabanın plakasına da oğlu Ali Demir'in isminin baş harflerini yazdırdı. Karahan, "Türkiyenin en büyük jönü benim oğlum olacak" diyerek de eşine mesaj gönderdi.  TAKVİM/AYDIN HAMZA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.