Hava Durumu

Penaltı kurtarmak onun işi

Harun Tekin’in Güngörenspor’da teknik direktörlüğünü yapan Turhan Özyazanlar genç eldivenin profesyonelliğe ilk adım attığı günlerde bile soğukkanlı yapısı sayesinde penaltılarda başarılı olduğunun altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Penaltı kurtarmak  onun işi
GÖĞSÜMÜ KABARTTI

Harun Tekin Menemen Belediyespor’dan İstanbul Göngörenspor’a transfer olduğunda takımın birinci kalecisi değildi. O dönem takımın başında olan teknik direktör Turhan Özyazanlar genç eldivenin çıkış sürecisini anlattı. Halen Erzurum Büyükşehir Belediyespor teknik direktörlüğünü üstlenen Turhan Özyazanlar, Harun’la gurur duyduğunu söyledi. Özyazanlar, “Biz Harun’a ‘A Milli Takım’a kadar yükseleceksin’ dediğimizde bu sözlerimiz ona şaka gibi geliyordu. Ama o bunu başardı. Harun çok çalışmasının karşılığını aldı” sözleriyle yaşanan süreci anlattı. Deneyimli teknik adam, A Milli Takım kadrosunda onu gördüğünde ise göğsünün kabardığına vurgu yaptı. 

PLAY-OFF’TA YILDIZLAŞTI

Turhan Özyazanlar’ın Harun Tekin’in çıkış öyküsünü paylaştı. Özyazanlar, “Güngören Belediyespor’la Play-off’a kalmıştık. Harun’un yıldızı Play-off’ta parladı. Bugsaş maçında penaltı kurtardı. Adana Demirspor’la oynadığımız maçtaki performansıyla herkesin dikkatini çekti. O maçlardan sonra genç yaşına rağmen birinci kaleci olmasını kararlaştırdık. Harun bizim yüzümüzü kara çıkarmadı. Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa maçında yine penaltılarda yıldızlaştı. Harun Tekin soğukkanlı olduğundan penaltılarda başarılı oluyor. Bursaspor, Başakşehir’i penaltılarla yendiğinde de bunu artık herkes gördü” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.