Hava Durumu

Potanın timsahları basınla buluştu

Bursaspor Durmazlar, cumartesi günü oynayacağı ikinci devre ilk karşılaşması olan Düzce Belediye maçı öncesinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın timsahları basınla buluştu

HABER I Özgün DOĞAN I

BURSASPOR ÇOK BÜYÜK CAMİA

Türkiye Basketbol Ligi'nde oynadığı 19 maçın 14'ünü kazanmayı başaran ve Cumartesi günü ligin ikinci yarısında ilk maçını oynayacak Bursaspor Durmazlar teknik ekip ve oyuncu kadrosuyla basın mensuplarıyla buluştu. Gerçekleşen kahvaltıya teknik ekip ve oyuncuların yanı sıra Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin ve Genel Müdür Erhan Başoğlu katıldı. Kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulunan Sezgin, "Bursaspor Durmazlar olarak hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bir üst lige çıktığımızda pastadan paylarımızda artacak gelirlerimizde artacak. Bursaspor çok büyük bir camia Basketbol takımı da futbol takımının yanında lokomotif olacaktır" dedi.

SON MAÇA KADAR DESTEK AZDI

Futbol takımının şampiyonluğunda olduğu gibi camia olarak kenetlenilirse daha farklı durumda olacaklarını söyleyen başantrenör Şemsettin Baş, "Biz camia takımıyız. Diğer bütçeler ne olursa olsun farklar ne olursa olsun onların üstüne çıkabiliyoruz. Bunun devam etmesi lazım sezon başından beri bunu söylüyorum, çünkü biz farkı böyle yaratıyoruz. Tribünümüzle camiamızla siz değerli basın mensuplarıyla kenetlenip biz olursak diğer takımların hepsini bir şekilde yeneceğimizi gösterdik. Son maçta hem taraftarımız olsun, basın olsun, protokol olsun her taraf doluydu. Bu bizi oldukça motive ve mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.