Hava Durumu

Provokasyona gelmeyin

Yavuzselim'deki olaylar konusunda tüm Bursa'yı sağduyuya davet eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Biçki, "Mahalle halkının milli hassasiyetini anlıyor ve paylaşıyoruz fakat bu tür provokatif eylemlere karşı herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2012 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2012 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Provokasyona  gelmeyin

Bursa'nın hassas bir süreçten geçtiğini belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Biçki,  milli birlik ve bütünlüğe yönelik saldırıların arttığını söyleyerek, halkı bu konuda sağduyuya davet etti. Önemli olanın Türkiye'nin, Bursa'nın bütünlüğü ve birliği olduğunu vurgulayan Biçki, "Aziz vatanımızda yaşana gelen binlerce yıllık kardeşliğimize karşı AKP'nin açılım sürecindeki tavizleri PKK ve uzantılarını daha da cesaretlendirmiştir. Bursa Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları mensuplarını Yavuzselim ve Ulus'daki olaylar öncesinde sağduyuya ve aklıselime davet ederek bu süreçte olgun davranılması gerektiğini ortaya koymuştur. Mahalle halkının milli hassasiyetini anlıyor ve paylaşıyoruz fakat bu tür provokatif eylemlerde en olgun ve sağduyulu davranışı vatansever ülkücülerin göstermesi gerektiğine inanıyor ve herkesi sağduyuya davet ediyoruz" dedi.

Muhattabı değiliz
Ülkü ocaklarının PKK ve uzantısı BDP'nin muhatabı  olmadığını vurgulayan Biçki, "Ülkücüler gerginliğin sebebi ve tarafı değildir. Yaşanan üzücü olayların müsebbibi AKP zihniyetinin açılım pervasızlığı ve BDP'nin ülke genelindeki provokatif duruşudur. 'Ülkücü Hareket'milli bütünlüğün ve kardeşliğin adresidir" ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.