Hava Durumu

"Kazanmak için gidiyoruz"

Bursaspor’un tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk, hafta sonu oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2013 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2013 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Kazanmak için gidiyoruz"

ABD’li oyuncu Maurice Edu da, Antalyaspor maçının önemine dikkat çekerek, “Kazanmak için gidiyoruz” dedi.


Bursasporlu futbolcular Maurice Edu, Anton Ferdinand, İbrahim Öztürk ve Şener Özbayraklı, Carrefour AVM’de bulunan Avea mağazasında BursasporCell taraftar hattının tanıtımı için yeşil-beyazlı taraftarlar ile bir araya geldi. Düzenlenen imza gününde yeşil-beyazlı taraftarlara imza dağıtan Bursasporlu futbolcular, hafta sonu oynayacakları Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını da değerlendirdi.

”ÖNEMLİ OLAN TAKIMA KATKI VERMEK”
Kendi oyunlarını sahaya yansıttıkları takdirde sahadan iyi bir sonuç ile ayrılacaklarını ifade eden Şener Özbayraklı, “Bizim için önemli olan takıma katkı vermek. Takıma katkı veriyorsak, ne mutlu bize. İnşallah böyle devam eder. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. Antalyaspor’un nasıl oynadığı önemli değil” dedi.

”KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ”
ABD’li orta saha Maurice Edu ise, “Takım son iki maçta çok iyi performans gösterdi. Çok önemli iki galibiyet aldık. Önümüzdeki maçlara maç maç bakıyoruz. Her maçı ayrı değerlendiriyoruz. Sezon sonuna kadar oynayacağımız her maç çok önemli. Sıralamadaki yerimi belli edecek. Bu haftaki maçta o yüzden çok önemli. Kazanmak için gidiyoruz” diye konuştu.

“SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”
Yeşil-beyazlı taraftarlar ile buluştukları için mutlu olduklarını ifade eden tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk de, “Biz onlarla bir bütünüz. İnşallah bu kampanya ile takımını seven herkes kazanır” dedi. Hafta sonu oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçını da değerlendiren Öztürk, “Zor bir maç bizi bekliyor. Deplasmanda oynayacağız ve bunun bilinci ile karşılaşmaya hazırlanıyoruz. İnşallah bir seriyi sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz 3 puan ile dönmek” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.