Hava Durumu

Real Madrid transferde bombayı patlatıyor

Zidane'a 500 milyon euro bütçe veren Real Madrid, transferde bombayı patlatıyor. İspanyol devi, PSG'nin yıldız oyuncusu Kylian Mbappe için 280 milyon euro teklif edecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2019 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Real Madrid transferde bombayı patlatıyor

Yeni hocası Zinedine Zidane ile birlikte yaz transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Real Madrid'in bir süredir Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe'yi transfer edeceği konuşuluyordu. Konuyla ilgili olarak Fransızların dünyaca ünlü futbol dergisi France Football ise bugün gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

ZİDANE'IN EN ÇOK BEĞENDİĞİ İSİM

Derginin okuyucularıyla paylaştığı haberde transfer için Zidane'a 500 milyon euroluk bir bütçe veren Real yönetiminin Mbappe'yi 1 numaralı transfer hedefi olarak belirlediği öne sürüldü. İspanyol devinin 20 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın bonservisini almak içinse PSG'nin kapısını tam 280 milyon euroluk rekor bir teklifle çalacağı ifade edildi.Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a elendikleri maç sonrası PSG'de kalacağını söyleyen Mbappe, Zidane'ın en çok beğendiği futbolcular arasında yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.