Hava Durumu

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye çok sert eleştiri!

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe, ligin en kötü futbol oynayan takımı. Ersun Yanal'a ben bir şey demiyorum, bu gamsız takımı yönetmek zor olmalı." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2019 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2019 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye çok sert eleştiri!

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı NTV ekranlarında değerlendirdi. Dilmen, "Alanyaspor: 1 Harun Tekin: 0. Fenerbahçe, ligin en kötü futbol oynayan takımı. Ersun Yanal'a ben bir şey demiyorum, bu gamsız takımı yönetmek zor olmalı." diye konuştu.

"FENERBAHÇE'Yİ ELEŞTİRMEKTEN YORULDUM"

Dilmen, "Fenerbahçe'yi eleştirmekten sıkıldım artık. Dinleyenler de sıkılmıştır. Fenerbahçe 1-0'lık skora şükretsin, Fenerbahçeli olmayanlar da 5-0 bitmediği için üzülsünler. Aykut hoca ile devam edilmesinde fayda vardı." dedi.

"FENERBAHÇE'DE KURTARICI OLARAK ANELKA GİRİYORDU OYUNA"

Dilmen, "Fenerbahçe'de yedek kulübesinden kurtarıcı Anelka giriyordu oyuna. Orta sahada 10-15 gol atan Deivid, ortada Appiah, Aurelio oynuyordu. Savunmada her sezon 5-6 gol atan Luciano, Lugano vardı. Sol beki Roberto Carlos'tu... Neredeeen nereye geldi bu takım?" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.