Hava Durumu

Sağlam'dan altın öğütler

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu senenin geçen seneden çok daha iyi geçeceğine inandığını ifade ederek, "Takımınıza inanın, güvenin ve sonuna kadar yanında olup, destekleyin. Kaostan beslenmek isteyen insanlara pirim vermeyin. Aranıza kimsenin girmesine izin vermeyin. Bundan sonra birbirinize daha fazla sarılalım. Çok güzel günler, çok yakında" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2012 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2012 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlam'dan altın öğütler

Yeşil beyazlıların teknik patronu Ertuğrul Sağlam, kaptan Ömer Erdoğan, Bursaspor 2. Başkanı Recep Bölükbaşı, Genel Sekreter İlhan Uslu, Mali Asbaşkan Hasan Saltan, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Basın Sözcüsü ve Taraftarlardan Sorumlu yönetici Selçuk Eren ve Altyapıdan sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman, Üniversiteli Bursasporlular Derneği'nin (ÜNİTİMSAH) 10. yılı sebebiyle Vamtes'te düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Taraftarların, günlük başarılarla yetinmeyen başarıda devamlılığı ve istikrarı kendine ilke edinmiş bir kulübün taraftarı oldukları için çok şanslı olduklarını söyleyen teknik patron Ertuğrul Sağlam, "Bundan sondası için sizden şunu istiyorum. Takımınıza inanın, güvenin ve sonuna kadar yanında olun, destekleyin. Kaostan beslenmek isteyen insanlar ve guruplar var. Bunların bu amaçlarına ulaşması için rica ediyorum onlara prim vermeyin. Onların bu amaçlarına ulaşması için onlara yardım etmeyin. Sadece takımınıza inanın destekleyin. Ben bu takımın teknik direktörü olarak, bu çocuklara sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum. Bu senenin geçtiğimiz seneden çok daha iyi geçeceğine yürekten inanıyorum. Bunu söylerken hiç bir farklı amaç gütmüyorum. İçimden geleni söylüyorum. Ama şunu da çok iyi biliyorum ki, biz şampiyon olduk. Üçüncü olduk 3 senedir de Avrupa'ya gidiyoruz. Bunu hep beraber yaptık. Ne kulüp içinde ne başkan ve yönetim, ne teknik adam, ne futbolcular bunu yalnız başına başaramazdı. Yeter ki bu bütünlüğü bozmayalım. Aramıza birilerinin girmesine izin vermeyelim ve birbirimize bundan sonra daha fazla sarılalım. Çok daha güzel günlerin çok da yakında olduğunu söylemek istiyorum. Bunu hep beraberde yaşayacağız İnşallah. Başka Bursaspor yok. Herkes bundan önce ne yaptıysa şöyle bir şapkasını önüne koysun, bundan sonrası için de daha fazlasını yapmak için de biraz daha hassas ve özverili olsun. Ben sizden bunu istiyorum" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK GÖREMEDEN BU DÜNYADAN GÖÇÜP GİDENLER OLDU"


Başarılı teknik adam, çok güzel bir taraftarları olduğunu ifade ederek, "Takımlarına gönül veren, onu her fırsatta yalnız bırakmayan, gönülden destekleyen, iyi günde, kötü günde yanında olan bir taraftarımız var ki böyle bir taraftara sahip olduğumuz için biz Bursaspor'da görev yapan futbolcular, teknik adamlar, yöneticiler olarak bizler de çok şanslıyız. Tabi sizler de çok şanslısınız. Şampiyonluk görmeden yitirilen yürekler var. Bu gece masada onları da andık. Belki birçoğunuzun ağabeyi, babası, dedesi, bu takım kurulduktan sonra, bu takımın peşinde çok uzak yerlere kadar gittiler. Takımlarına gönül verdiler, iyi günde, kötü günde onları desteklediler. Ama maalesef şampiyonluk göremeden bu hayattan göçüp gittiler. O yüzden söylüyorum sizler çok şanslısınız. Gönül verdiğiniz takımın şampiyonluğunu gördünüz yaşadınız. Şampiyonlar ligini hep beraber yaşadık. Daha sonra 3'üncülüğü yaşadık" şeklinde konuştu.


"AVRUPA'DA TURU GEÇİP DAHA NİCE BAŞARILA İMZA ATMAK İSTİYORUZ"


Bu yıl yeşil-beyazlı kulübe veda etmeye hazırlanan kaptan Ömer Erdoğan ise, tüm futbolcuları temsilen yemeğe katıldığını kaydederek, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turundaki Finlandiya'nın KuPS Kuopio yenilgisine değindi. Tecrübeli kaptan, "Aynı inancı, hırsı ve isteği taşıyoruz. İnşallah önümüzdeki Perşembe günü, tüm taraftarlarımızın desteğiyle turu geçip, daha nice başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.

Ayrıca Bursaspor'da futbolu bıraktıktan sonra farklı görevler alarak kulübe hizmet etmeye devam etmek istediğini de sözlerine ekleyen Erdoğan, "Başta hocamız ve yönetim kurulu üyelerimiz bu isteğimi geri çevirmedi. Güzel anı ve hatıralarla bu son senemi, futbolumla birlikte noktalarım. Ve ondan sonra da İnşallah yine bu camia içinde bana farklı görevler verilirse aynı futbolculuk dönemimdeki başarıların devamını yaşarım" diye konuştu.

ÜNİTİMSAH Başkanı Önder Yılmaz, 6 ülkede ve 54 şehirde faaliyetini sürdüren dernekleri adına Teknik Direktör Sağlam'a üzerine Bursaspor'un bulunmasını istedikleri yerlerin işaretlendiği bronzdan bir dünya maketi hediye etti.
 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.