Hava Durumu

Sakho'ya özel atel

Kalan 9 maç öncesi Diafra Sakho konusunda seferberlik ilan eden Timsah'ta sakatlanma riskinin ortadan kalkması için tüm önlemler alındı. Sakho'ya özel atel yaptırılırken, Samet Aybaba da golcü futbolcuyu taktik antrenman dışında takıma dahil etmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2019 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sakho'ya özel atel

SORUN YAŞAMASIN

Bursaspor'da bu sezon attığı gollerden çok yaşadığı uzun süreli sakatlıklarla adından söz ettiren Diafra Sakho konusunda dün önemli bir gelişme yaşandı. Ayak tarak kemiğinde meydana gelen sakatlık sebebiyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan Senegalli futbolcunun kalan 9 maçta herhangi bir sorun yaşanmaması adına özel önlem alındı. Bu doğrultuda Diafra Sakho'nun yere daha rahat basması ve darbeden korunması için özel bir atel yaptırıldı.

SADECE TAKTİKTE VAR

Sakho dün hastaneye giderek kendisi için imal edilen yeni ateli ilk kez kullandı. Senegalli futbolcu kalan maçlarda sahada bu ateli kullanarak mücadele edecek. Teknik direktör Samet Aybaba taktik antrenmanlar haricinde sakatlanma riski bulunan Senegalli futbolcuyu koruma amacıyla saha antrenmanlarına dahil etmeyecek. Sakho kondisyon salonunda kendisine verilen programa göre güce yönelik çalışacak ve sadece taktik provalarda takıma katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.