Hava Durumu

Saldıran pitbull cinsi köpeği bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde 18 yaşındaki Volkan Akbaba, gezdirdiği köpeğine saldıran pitbull cinsi köpeği bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saldıran pitbull cinsi köpeği bıçaklayarak öldürdü

Olay, akşam saatlerinde Başiskele İlçesi Körfez Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. Volkan Akbaba, Cane Corso cinsi 'Tyson' isimli köpeğini gezdirirken, 'Baron' isimli pitbull cinsi köpek saldırdı. Akbaba korkuya kapılarak üzerindeki bıçağı çıkartıp, köpeğine saldıran pitbulla sapladı. Koşarak uzaklaşan pitbull cinsi köpek aldığı yara ile öldü. İddiaya göre yaşananları gören bir kadın silah çekerek, Akbaba ile yanında bulunan Abdullah Eren Keskin'e tepki gösterdi. Akbaba ile kimliği öğrenilemeyen kadın polis merkezine götürülürken, birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Akbaba pitbull cinsi köpeğin sahibini tanıdığını ve köpeğin genelde bağlı bulunduğunu belirterek, "Köpeği kovmaya çalıştım. Benim köpeğim parkta bağlıydı. Bende köpeğimi o panikle çözmeye çalıştım. Tam çözdüğüm anda bana doğru geldi. O anki refleksle bıçağımı çıkardım köpeğe sapladım. O anda benim köpeğimi ısırdı. Ondan sonra bir kadın geldi. Kadın bize silah çekti, tehditler savurarak. 'Köpeğe yazık değil mi?' dedi. Tamam o köpeğe yazık da köpek beni parçalasa ne olacaktı? Benim köpeğimin sağ patisi tutmuyor şu an. Sırtında da yaralar var, çok feci şekilde dişlemiş" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.