Hava Durumu

Samet Aybaba: Çıkın kendiniz gibi oynayın!

Bursaspor, Trabzon deplasmanında iki farklı kimlikle mücadele etti. İlk yarıda rakibinin baskısına boyun eğen Yeşil Beyazlılar ikinci yarıda kabuk değiştirdi. Beraberliği yakalayan Yeşil Beyazlılar'daki değişimin şifresini ise Okan Kocuk açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba: Çıkın kendiniz gibi oynayın!

ÇOK KÖTÜ BAŞLADIK

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba 1-1 sona eren Trabzonspor maçının sonrasında oyuncularına sitem etmiş ve 'Biz gibi oynamadık' demişti. Deneyimli teknik adam bu sözlerine ek olarak özellikle 70'inci dakikadan sonra kendileri gibi oynadıklarını ve beraberliği sağladıklarını dile getirmişti. Takımdaki değişimin sebebini ise Okan Kocuk açıkladı. Maça kötü başladıklarını belirten genç eldiven değişimin soyunma odasında teknik direktör Samet Aybaba'nın yaptığı konuşmayla geldiğini söyledi.

KONUŞMASI ETKİLEDİ

Okan Kocuk, "Maça beklemediğimiz bir şekilde çok kötü başladık. Trabzonspor ilk yarıda golü buldu. Biz de bir türlü topa sahip olamadık, maç öncesinde hocamızın istediklerini yapamadık. Devre arasında durum değişti. Soyunma odasında hocamız, 'Çıkın kendiniz gibi oynayın' dedi. Biz de hocamızın dediklerini uyguladık ve iyi performans ortaya koyduk. İki takım da son bölümde galip gelebilirdi. Sonuç olarak Trabzon'dan bir puanla ayrıldık. Umarım haftaya üç puanla ayrılırız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.