Hava Durumu

Samet Aybaba'dan transfer mesajı

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "İlk planladığım grubun içinde 5 yabancı oyuncu bizle olacak. Kendi listemize göre 4 ya da 5 tane yabancı oyuncuyu bünyemize katmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba'dan transfer mesajı

ÜCRETİM ÇOK ABARTILDI

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba dün gece yayıncı kuruluşta yayınlanan bir programa katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak aldığı paradan bahseden Aybaba, "Sözleşmeyi ben 3 senelik yapmak istedim, "uygundur" dediler. Aldığım ücret de bence çok abartıldı. Ancak biz 3 senelik imzalarken bir şeylerin mesajını vermek istedik" dedi. Transfer konusuna da değinen deneyimli çalıştırıcı, "İlk planladığımız grubun içinde 5 tane yabancı var. 4-5 yabancı oyuncu transferi yapmak istiyoruz . Bizim listemiz var. Bursaspor Kulübü'nün scoutlar ile birlikte hazırlayıp çalıştığı liste var karşılaştırdık onların üzerinde çalışıyoruz oyuncuları tespit ettik yönetimimiz ekonomik durumlarıyla ilgili görüşmeler yapıyorlar" diye konuştu.

7-8 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Yeşil Beyazlı takımda daha önceki çalışmalarını ve Bursa'nın potansiyelini de değerlendiren Samet Aybaba, "İlk çalıştığım dönemde Bursaspor'da çok genç ve yetenekli oyuncular vardı. Sercan, Volkan, Serdar Aziz o dönem benim kadroya aldığım oyunculardı. Bursa tam bir futbol şehri. Marka değeri de çok yüksek bir takım. Ancak son 2 sezon çok kötü geçti. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımız bize inansınlar. Onlar bize kötü günde de sahip çıkarsa biz hep birlikte yine o ilk 5'e oynayan bir takım oluruz. Bizim iç sahada Bursa'yı futbol arenasına çevirmemiz lazım" derken hazırlık kampıyla ilgili de 7-8 maç düşündüklerini söyledi. Aybaba, "27'sinde Bursa'da toplanacağız. Temmuz'da önce Afyon ardından da Avusturya'ya gideceğiz. Belki Ankara'da TSYD Kupası'na da katılırız. 4-5'i Avrupa'da olmak üzere 7-8 hazırlık maçı yapacağız" dedi.

10'un yeri dolmaz

Bursaspor'dan ayrılan efsane oyuncu Pablo Martin Batalla içinse Aybaba, "Ülke futbolun-da bazı oyuncular vardır yeri doldurulamaz. Batalla da bu oyunculardan bir tanesi. Böyle bir oyuncuyu bulmak kolay değil. Uyumu sağlamak da kolay değil, biz daha çok koşan oyuncu bulmaya çalışacağız. Altyapıya da dışarıya da bakıyoruz ama bir Batalla bulmak çok kolay değil" değerlendirmesini yaptı. Yusuf Erdoğan için ise eksiklerinin olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.