Hava Durumu

Şampiyon Meyra Perde

Altın Kupa finalinde Yılmazlarspor’u penaltılarda yenmeyi başaran Meyra Perde şampiyonluğunu Timsah yürüyüşü yaparak kutladı. Gümüş Kupa’yı ise FSM 1453 takımı kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Meyra Perde
KIRAN KIRANA FİNAL

İlk kez düzenlenen Lig Bursa Halı Saha Turnuvası organizasyonuyla tam not aldı. 2015 yılı Kasım ayında başlayan ve yaklaşık 7 ay süren futbol turnuvasına 36 takım katılım gösterirken, oynanan maçlar sonunda ilk 18 takım Altın Kupa için, diğer 18 takım ise Gümüş Kupa için kıyasıya bir mücadele sergiledi. Nilüfer Çamlıca Halı Sahası’nda oynanan Altın Kupa finalinde Yılmazlarspor ile Meyra Perde karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten mücadelede rakibini penaltı atışları sonucunda 5-3 mağlup eden Meyra Perde şampiyonluğa ulaşan taraf oldu. 

\"\"
Altın Kupa’da şampiyonluğa ulaşan Meyra Perde penaltılar sonunda Timsah yürüyüşü yaptı. Kırmızı Beyazlı futbolcular kupa sevincini birbirlerini ıslatarak kutlarken, Meyra Perde ayrıca turnuvanın birincisi olarak Ayvalık Cunda Adası’nda tekne türü ödülünün de sahibi oldu.  

GÜMÜŞ KUPA FSM 1453’ÜN

Gümüş Kupa finalinde ise Güler Oto’yu 10-0 yenmeyi başaran FSM 1453 birinciliğe ulaştı. Final maçlarının ardından ödül törenine geçilirken, Altın Kupa şampiyonu Meyra Perde ve Gümüş Kupa birincisi FSM 1453’E kupalarını Nilüfer Belediye Başkanvekili Kemal İlgen takdim etti. Plaketleri ise Karacabey eski Belediye Başkanvekili İlyas Çelebi verdi. Turnuvanın en centilmen takımı Boyser Otomotiv seçildi. En iyi kaleci Yılmazlarspor’dan Kenan Yağcı olurken, en centilmen oyuncu ödülü Çamlıca Gençlik’ten Emre Özkan’a ve gol kralı ödülü Odunluk FK’dan Fırat Yıldırım’a verildi. 

\"\"

Yok böyle turnuva

Yaklaşık 7 ay süren Lig Bursa Halı Saha Turnuvası’nın finali nefes kesti. Nilüfer Çamlıca Halı Sahası’ndaki maçlar saha kenarlarına yerleştirilen kameralar ile canlı olarak yayınlanırken, tüm maçlar sonunda tutulan istatistikler sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Turnuvaya katılan takımların da çok memnun kaldığı organizasyonun finali ise görkemli anlara sahne oldu. Final maçları saha kenarından izleyenlere canlı olarak anlatıldı. Konfeti ve meşale şovun yapıldığı kupa töreni ise havai fişek gösterisiyle son buldu. 

\"\"
 

Sönmez Medya’ya teşekkür plaketi

Turnuvaya katkılarından dolayı Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a plaket verildi. Gürsoy adına plaketi Sönmez Medya Spor Muhabiri Barış Yalım aldı. 

 

Turnuvanın ikincisi için kayıtlar başladı

Lig Bursa Halı Saha turnuvanın ikincisi Ramazan Bayramı’ndan sonra start alacak. Ayrıca bayramdan sonra Altın Kupa birincisi Meyra Perde ile Gümül Kupa birincisi FSM 1453 arasında Süper Kupa maçı oynanacak. Turnuva için kayıtlar ligbursa.com’dan gerçekleştirilecek. Ozan DEMİR'in haberi...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.