Hava Durumu

Şampiyon Şahinkaya

Şahinkaya Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, Bursa Okul Sporları 2. Küme Voleybol Genç Kız (B) Grup Müsabakaları'nda il şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyon Şahinkaya

SET VERMEDİ
Sahinkaya Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, Bursa Okul Sporları 2. Küme Voleybol Genç Kız Grup Müsabakaları'nda il şampiyonu oldu. Müsabakalar boyunca müthiş bir performans sergileyen ve taraftarının desteğini de arkasına alan Filenin Şahinleri, önce Kestel Kız Meslek Lisesi'ni 2-0 mağlup ederek finale yük-seldi. Genç sporcular daha sonra finalde Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi'ni 2-0 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

GURUR YAŞATTI
Maçın zaferle sonuçlanmasının ardından Şahinkayalılar şampiyonluk sevincini hep birlikte kutlarken, sporcular şampiyonluk madalyalarını Akademi 1418 Müdürü Hakan İdin'in elinden almanın mutluluğunu yaşadılar. Maç dönüşü Şahinkaya Anadolu Lisesi merkez kampüsünde büyük bir öğrenci ve öğretmen topluluğu tarafından alkışlar eşliğinde karşılanan genç sporcular, başarılarıyla Şahinkaya Anadolu Lisesi' nin gururu oldular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.