Hava Durumu

Şampiyonlar Ligi gecesinde tam 10 gol

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu 1. maçında Bayern Münih ile Arsenal karşı karşıya geldi. Karşılaşma Bayern Münih'in 5-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Gecenin diğer maçında Real Madrid 1-0 geriye düştüğü maçta Napoli'yi 3-1'le geçti. Bol gollü geçen Devler Ligi gecesinde iki maçta toplam 10 gol kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 06:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonlar Ligi gecesinde tam 10 gol

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu 1. maçında Bayern Münih sahasında Arsenal'i konuk etti. Almanya ekibi Bayern, İngiliz temsilcisi Arsenal'i Şampiyonlar Ligi son 16 turu 1.maçında 5-1 mağlup etti ve rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.

Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Robben, 53. dakikada Robert Lewandowski, 56. ve 63. dakikalarda Thiago Alcantara, 88. dakikada ise Thomas Müller kaydetti. Konuk ekip Arsenal'in tek golünü ise yıldız golcü Alexis Sanchez kaydetti.

Arsenal'i dağıtan Bayern Münih, 7 Mart Salı günü Emirates'te oynanacak rövanş maçı öncesinde çeyrek final için büyük avantaj elde etti.

REAL MADRİD SONRADAN AÇILDI

Gecenin diğer maçında ise Real Madrid ile Napoli karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu'da oynanan mücadelede gol perdesi, 8. dakikada Lorenzo Insigne'nin golüyle açıldı. 18. dakikada Benzama mücadeleye eşitliği getirdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle son buldu.

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'lerle başladılar.... 49. dakikada ev sahibi Madrid'de Toni Kroos, takımını 2-1 öne taşıdı. 54'te Carlos Casemiro, attığı golle 90 dakikanın skorunu belirledi.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi 2. Tur mücadelesinin ilk ayağında evinde Napoli'yi 3-1 mağlup ederek rövanş öncesi önemli bir avantaj elde etti.

İki takım 7 Mart Salı günü İtalya'da San Paolo Stadı'nda karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.