Hava Durumu

Şampiyonluğu hak ettik!

Osman Aktaş, "Amatör liglerde belli bir taktik disiplinle oynayınca fark yaratıyorsunuz. Biz de bunu yaptık. Oynadığımız futbolla rakiplerimizin de saygısını kazandık. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şampiyonluğu hak ettik!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

"TEMELDE TAKTİK VAR"

2. Amatör Küme'de yavaş yavaş sona yaklaşılırken şampiyonlar da belli olmaya başladı. Zirveye çıkıp 1. Amatör Küme'ye çıkan takımlar arasında ise bir takım oynadığı futbolla ve sahadaki taktik disiplinleriyle fark yarattı. Bu takım İsmetiyespor. Osman Aktaş'ın talebeleri şu ana kadar ligde çıktığı 16 karşılaşmanın 14'ünde sahadan 3 puanla ayrılırken bitime 2 hafta kala en yakın rakibine 10 puan fark atarak şampiyonluk ipini göğüsledi. Bu başarının en önemli mimarlarından olan İstmetiyespor Teknik Direktörü Osman Aktaş ise Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada bu şampiyonluğun sırrının sezon boyunca taktik disiplin ve düzenli antrenman yapmak olduğunu söylerken tüm kamuoyunun ortak fikrinin İsmetiyespor'un şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiği olduğunu söyledi.

"DAHA FAZLASI OLABİLİR"

Osman Aktaş yaptığı açıklamalarda, "İsmetiyespor olarak sezon boyunca genç oyunculardan kurulu bir kadroyla toplam 17 kişiyle mücadele ettik. En başta bana istediğim oyuncuyu transfer etme imkanı sunan yönetimimize ve başkanımıza çok teşekkür ederim. Açıkçası 16 maçta 14 galibiyet kolay bir iş değil. Tüm maçlarımıza 3-1-4-2 sistemiyle çıktık ve çeşitli taktiksel varyasyonları denedik. Önceliğimiz antrenman bilimi anlamında da bilinçli futbolcular yetiştirmek. Önümüzdeki sezon aynı şartlar oluşursa ben 1. Amatör Küme'de İsmetiyespor'da devam etmek isterim. Bu takımla daha fazlasını yapabiliriz. Gelecek sene aynı şartlarla devam edersek hedefimiz Süper Amatör Küme olacak. Ben tüm futbolcu arkadaşlarımı şampiyonluk için tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.