Hava Durumu

'Sana ihtiyacım var'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş Umut Meraş'la görüşerek, "Seni milli takımda yine düşünüyorum. Bir an önce transferini netleştir" dediği iddia edildi. Güneş'in Muhammed Şengezer konusunda da Beşiktaş yönetimine olumlu referans verdiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2019 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2019 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sana ihtiyacım var'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Umut Meraş'a çağrı.

İLK 11'DE OYNATACAĞIM

Geçen sezon başında Bursaspor'a Boluspor'dan transfer olan ve gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Umut Meraş'ın transferinde belirsizliğin hakim olduğu şu günlerde Ay Yıldızlı takımın teknik patronu Şenol Güneş'in genç kramponla özel bir görüşme yaptığı iddia edildi. Umut Meraş'ı yeniden A Milli Takım'a almayı planladığını belirten Güneş'in Umut Meraş'a, "Seni yeniden A Milli Takım'a çağırmayı düşünüyorum. Hasan Ali sakat, senin bölgendeki diğer arkadaşların da düzenli forma giymiyorlar. Önümüzdeki iki maçta seni ilk 11'de oynatmayı düşünüyorum. Bu nedenle sen de transferini bir an önce netleştir" dediği iddia edildi. Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Umut Meraş için Siyah Beyazlı kulübün fiyatı yine düşürerek 6 milyon TL'ye çektiği bildirildi.

MUHAMMED'İ ALIN

A Milli Takım'ın teknik patronu Şenol Güneş'in Muhammed Şengezer konusunda da Beşiktaş'la bir görüşme yaptığı iddia edildi. Kaleci arayışı içindeki Siyah Beyazlılar'a Bursaspor'dan ve milli takımdan öğrencisi Muhammed Şengezer'i önerdiği belirten Güneş'in Beşiktaş yönetimine Bursaspor'un genç file bekçisi için olumlu referans verdiği bildirildi. Adı bir süre önce Başakşehir'le anılan ancak bu transferi gerçekleşmeyen Muhammed Şengezer konusunda son olarak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman devreye girmişti. Orman'ın Bursasporlu yöneticileri arayarak Umut Meraş'la birlikte Muhammed Şengezer'i istediği ortaya çıkmıştı. Bursaspor Yönetimi'nin genç kaleci hakkında nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor. Kulüpteki sessizlik bu konuda da devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.