Hava Durumu

Savcıya suikast girişimini o örgüt üstlendi

İstanbul Sultangazi'de savcı Evliya Çalışkan'a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili terör örgütü DHKP-C üstlendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Savcıya suikast girişimini o örgüt üstlendi
Daha önce DHKP-C, MİT Tırları davası ve Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik soruşturmayı yürüten savcı Evliya Çalışkan'a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili DHKP-C üstlendi.

Sabah'ın haberine göre dün akşam FETÖ soruşturması savcısı Evliya Çalışkan'a yönelik gerçekleştirilen ve 4 el ateş edilen suikast girişimini Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili DHKP-C üstlendi. Örgüte yakın sözde haber ajansından 'Terör savcısı Evliya Çalışkan'a Tunceli Ovacık'ta polis noktasında öldürülen Oğuz Meşe isimli bir teröristin intikamı olarak saldırıldığı' duyuruldu.

29 DARBECİ HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLAMIŞTI

Saldırının hedefindeki İstanbul Savcısı Evliya Çalışkan Hrant Dink suikasti, ByLock'çu polisler ve MİT TIR'ların durdurulması gibi kritik davalara bakıyordu ve MİT İhaneti ile ilgili olarak Can Dündar'a mahkumiyet istemiş 29 darbeci polis hakkında iddianame düzenlemişti.

Saldırıyı üstlenen terör örgütü DHKP-C Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın da katili olarak biliniyor...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.