Hava Durumu

Şenol Güneş'ten şok açıklama! 'Taraftarlardan özür diliyorum'

Tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güne, maçın ardından oynanan kötü futbol için taraftarlardan özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2015 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2015 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şenol Güneş'ten şok açıklama! 'Taraftarlardan özür diliyorum'
Şenol Güneş: 'Ben keyif almadım'

Bursaspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş, mutlu olmadığını söylerken, " Kötü futbol kötü sonuç. Ben bu maçtan keyif almadım. Oyuncularımda almamıştır.Seyir zevki olmayan bir maçtı. Bu yüzden kötü futbol için taraftarlardan özür diliyorum." diye konuştu.

ZEMİN ÇOK KÖTÜ

Eskişehir Atatürk Stadı'nın zemininden yakınan Güneş, "Bugün sahada kötü ve sert zeminde topla oynamaya çalışan oyuncular vardı. Kötü niyetli değillerdi tabi ki. Ama pozisyon bulmayı rakip takımın hatasına bağlayan bir oyun anlayışıyla 90 dakika oynandı. Bizim orta saha oyuncularımız hiç yapmadıkları kadar pas hatası top kaybı yaptı. Neredeyse her biri 8-9'ar hata yaptı. Bizim bukadar pas hatası yaptığımız bir maç yok. Buda atak yapmamızı engelledi." diye konuştu.

Michael Skibbe: 'Zor maçtı'

Eskişehir'in teknik patronu Michael Skibbe ise zor maç olduğunu söyleyerek, "Bence 90 dakika boyunca daha aktif olan, daha çok gol pozisyonuna girmeye çalışan taraf bizdik. Bursaspor gibi güçlü bir takım karşısında 1 puanı hakketiğimizi düşünüyorm. Engebelli bir sahada oynamak her iki takım içinde kolay değil. Son dakikadaki pozisyonda kötü zemin yüzünden kaçtı. Neticede düşme potasında olan bir takım için 1 puan çok değerli." diye konuştu.

ŞENER ÖZBAYRAKLI

Bursaspor'un tecrübeli oyncusu Şener Özbayraklı, Eskişehir deplasmanlarının hep zor olduğunu belirterek, " Zor deplasmandı tabiki 1 puan iyi ama 4.'lük hedefimiz var. Biz kayıp 2 puan olarak bakıyoruz. Eskişehir'de kritik durumda olduğu için daha hırslı oynadılar. İki takımda iyi mücadele etti. Biz haftaya Balıkesir ile oynuyoruz. İnşallah galip gelip hedefimizde ilerleyeceğiz" dedi.

ŞAMİL ÇİNAZ

Şamil Çinaz ise maç sonrası, saha şartlarına göre futbol sergilemek zorunda kaldıklarını belirterek, "Bu bahane değil ama maalesef öyle. En azından yenilmedik. Yenilmezliğimiz devam ediyor. Bu da moral  açısından sevindirici. " diye konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.